Ynglingar får chansen i a-truppen

 Ynglingar får chansen i a-truppen

 

Truppen börjar mer och mer se klar ut och nu fyller klubben på med några yngre förmågor från den egna verksamheten också.

Hanviken har beslutat att skriva juniorkontrakt för a-laget med de unga anfallarna Theodor Karlunden och Lucas Selling.

– Lucas och Theo har fått möjligheten att träna med oss under sommaren och kommer få visa upp sig och försöka slå sig in i vårt A-lag. Vi kommer vidare följa deras utveckling under säsongen. Tanken är dörren skall vara öppen mot A-laget för Theodor och Lucas och andra juniorer som visar en positiv utveckling. Vi hoppas att denna process leder till att vi i framtiden kan få fram fler egna spelare som kommer från vårt juniorled, säger spelarutvecklaren Marcus Due-Boje på Hanvikens Instagram-konto.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare