Mångsidige centern har bestämt sig – stannar i klubben

 Mångsidige centern har bestämt sig – stannar i klubben

 

Han har testat spel i allsvenskan och gjort många starka säsonger i Hockeyettan. Nu står det klart att den lika rutinerade som mångsidige centern stannar i sin klubb.

Elias Edström har funderat klart och stannar i Boden.

”Elias är en skicklig center som har sina starkaste sidor i det offensiva passningsspelet. Elias är en erfaren spelare som alltid gör sina medspelare bättre, en fantastisk lagkamrat samtidigt som han gör allt för att vinna. Vi är glada för att Elias sociala situation till slut medgav att han kan ansluta till laget i slutet på september och fortsatt vara med på vår resa mot Hockeyallsvenskan”, skriver Boden på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare