Klubben tar bladet från munnen – presenterar 16 (!) spelare

 Klubben tar bladet från munnen – presenterar 16 (!) spelare

 

Det har varit väldigt tyst från klubbens håll under silly season, men slutligen tar även Vallentuna bladet från munnen och presenterade under fredagen inte mindre än 16 (!) klara spelare.

Först och främst förlänger man med Lukas Paulsson (fw), Tom Nilsson (fw), Viktor Trojmar (fw), Oskar Söderberg (fw), John Liebschner (back), Lukas Aaw (back), Lucas Eriksson (back), Marcus af Burèn (back) och Hugo Haas (mv).

Dessutom förstärker klubben med Adam Matsson (målvakt från Strömsbro), Jonathan Öhrström (forward från Lindlöven), Filip Möllerstedt (forward från Spånga) William Venne (forward från Söderhamn/Ljusne), Dustin Cordeiro (forward från Söderhamn/Ljusne), Gustav Eriksson (forward från Hanviken) och Fredrik Svennas (back från Sundsvall).

”Vi har starka och duktiga spelare som nu kommer att lägga fullt fokus på att förbereda sig inför årets säsong i HOCKEYETTAN”, skriver klubben på sin Facebook-sida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare