Fortsätter att satsa finskt och värvar back

 Fortsätter att satsa finskt och värvar back

 

Klubben har gjort det till en grej att presentera nya kontrakteringar i klump och på onsdagsmorgonen var det dags att släppa tre ytterligare spelare som är klara för kommande säsongs trupp.

Nybro Vikings bekräftade ryktet att backen Sebastian Walfridsson värvas från Visby/Roma och förstärker dessutom med den finske forwarden Jesse Pelamo. Dessutom förlänger Markus Ruuskanen sitt kontrakt.

– Det känns väldigt bra att kunna presentera Jesse, Sebastian och Markus som en del av kommande säsongs upplaga i Nybro Vikings representationslag. I Jesse Pelamo får vi in en stor center med en bra spelförståelse, han har bra tekningsstatistik tidigare säsonger och vi har haft honom på vår önskelista ett par år, säger klubbchefen Rasmus Aro på Nybros hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare