Kvalhjälten klar för ny Hockeyettan-klubb

 Kvalhjälten klar för ny Hockeyettan-klubb

 

Han gjorde en stark säsong och var en del av det lag som tog Östersund till Hockeyallsvenskan. Forwarden blir dock kvar i Hockeyettan nästa säsong.

Han fick inte följa med Östersund upp och nu har Felix Lidgren gjort klart med HC Dalen inför kommande säsong.

– Jag har försökt få Felix till HC Dalen de två senaste säsongerna så det blev väl tredje gången gillt nu. Felix är en riktigt duktig forward med offensiva skills samtidigt som han gör ett lika bra jobb i defensiven. Han var med och spelade upp Östersund till Hockeyallsvenskan och hade en bra poängproduktion så det är klart att ja är nöjd med att addera in honom i årets trupp, säger tränaren och sportchefen Per Gustafsson på HC Dalens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare