Veteranen är klar för sin tolfte raka säsong

 Veteranen är klar för sin tolfte raka säsong

 

Han är trotjänaren som alltid går i bräschen för sitt lag och till hösten kommer han göra det för tolfte raka säsongen.

Veteranforwarden Andreas Nordfeldt har traditionsenligt skrivit på en kontraktsförlängning med KRIF.

– Vi är otroligt glada att kunna knyta upp Notan en säsong till. Han är en av våra kulturbärare som älskar att vinna. Han är våran lagkapten och kommer vägleda detta laget på rätt sätt. Notan är användbar över hela banan och har ett brett register i sig. Alla vet vad han betyder och att han gör allt för att KRIF ska komma framåt på alla plan, och det smittar av sig till övriga i laget, säger tränaren och sportchefen Emil Ivansson på KRIFs hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare