Forwarden byter Värmlandsklubb

 Forwarden byter Värmlandsklubb

 

Listan över spelare som bryter upp från Forshaga för att göra klart med andra värmländska lag börjar bli ganska lång vid det här laget.

Nu kan forwarden Hédi Fatnassi läggas till den listan. Han lämnar Forshaga för spel med Grums kommande säsong.

– Att få tillbaka Hédi till oss är ytterligare ett bevis på att vi menar allvar med satsningen tillbaka till ettan. Hédi har väl blivit tagen lite för givet sista åren. Både jag, Högga och Jerker tycker att han besitter hög potential och kvaliteter som vi hoppas kunna utveckla ännu mer. En gubbe som oavsett motstånd alltid går 100 och som vi kommer få enormt stor nytta av, säger sportgruppens Johan Erkgärds på Grums Instagram-konto.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare