Blir kvar i ettan efter kvalsuccén

 Blir kvar i ettan efter kvalsuccén

 

Säsongen som gick gjorde Södertälje-junioren ett imponerande avtryck när han som utlånad till Eskilstuna Linden hjälpte laget kvar i Hockeyettan via kvalspel. Nu har forwarden gjort klart med en ny klubb.

Till hösten drar forwarden Hampus Sjölund på sig Kalix tröja.

”Totalt har det blivit 47 matcher i J20 Nationell där han varit en av ligans bättre spelare med 43 poäng gjorda. Som kvitto på framgången har Hampus även fått prova på nio matcher med SSK i Hockeyallsvenskan. Det känns riktigt kul att vi lyckas knyta an ytterligare en ung lovande spelare till säsongens trupp, och tror att Hampus kommer bjuda på en del hockeygodis hemma i Part Arena under vintern”, skriver Kalix på sitt Instagram-konto.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare