Lämnade vid deadline – nu återvänder anfallaren

 Lämnade vid deadline – nu återvänder anfallaren

 

Det var många besvikna miner när centern bröt upp lagom till transferdeadline i februari. Men nu återvänder han.

Efter att ha avslutat den gångna säsongen i Forshaga väljer Jonathan Ström att flytta tillbaka till Skövde.

– Kul att Ström är tillbaka efter sin utflykt hemåt. Vi gillar Jonathan här, och han bidrar med ett otroligt arbete för laget varje gång han sätter ut skridskorna på isen på såväl träning som match. Han kan spela i många spelformer och kör 100% hela tiden vart han än befinner sig på banan. Så när han signalerade att han var redo för att komma tillbaka och signa på ett nytt kontrakt kände vi att det skulle kännas mycket bra att ha honom i laget även fortsättningsvis, och nu är vi i hamn vilket känns kanonbra, säger klubbchefen Anders Lundström på Skövdes hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare