Glysings ersättare är på plats – tidigare coach tar över

 Glysings ersättare är på plats – tidigare coach tar över

 

Efter att ha varit med på hela resan från Hockeyettans grundande och fram till det aningen stormiga avslutet kliver Ronnie Glysing av ligaorganisationen helt och hållet i juni. Nu är hans ersättare utsedd.

Ny VD för Hockeyettan blir Jens Israelsson. En herre med bakgrund inom sporten, bland annat som tränare på lägre nivå.

– Transparens med alla våra medlemmar, fans och partners är en förutsättning för vilken förening, organisation och liga som helst, och jag är oerhört ”taggad” att få möjligheten att tillsammans med alla klubbar och partners vara med och bygga en stark föreningskultur i alla led för framtiden, och för Hockeyettan AB, säger han på ligaorganisationens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare