Fem spelare lämnar – veteranerna lägger ner

 Fem spelare lämnar – veteranerna lägger ner

 

Ett koppel av spelare har redan meddelat att det inte blir någon fortsättning i klubben kommande säsong, nu kan ytterligare fem namn läggas till den listan.

På torsdagsmorgonen meddelade Huddinge att ingen av anfallarna Fabian Lundh, Felix Carenfelt eller Christoffer Odljung spelar med laget nästa säsong. Dessutom återgår Martin Eklund och Marcus Lissäng till sin pensionering.

”Efter flera fina säsonger i Huddinge kommer Fabian att avsluta sin karriär på denna nivå. “Fabbe” har varit en stabil pjäs för flera upplagor av vårt representationslag. Tanken är att han kommer fortsätta vara engagerad i klubben inom olika områden”, skriver Huddinge om Fabian Lundh på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare