Backen väljer fortsatt utveckling i samma klubb

 Backen väljer fortsatt utveckling i samma klubb

 

Trots sin ringa ålder har backen redan hunnit göra ett par säsonger i Hockeyettan och visat en tydligt uppåtstigande utvecklingskurva. Nu förlänger han kontraktet.

Försvararen Elias Lindgren spelar vidare i Lindlöven även kommande säsong.

– Lillebror Lindgren är klar för sin fjärde säsong med Lindlöven trots sin ringa ålder (dock två år på lån från Örebro). Elias är en allround-back som kan användas i alla olika typer av spel. Han har tagit stora steg varje år, men förra säsongen fick vi framförallt se honom kliva fram i det offensiva spelet. Så jäkla kul att få ha med honom ytterligare ett år, säger sportchefen Tomas Östlund på Lindlövens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare