Storstjärnan återvänder – Hockeyettan blir en profil starkare

 Storstjärnan återvänder – Hockeyettan blir en profil starkare

 

Det har snackats om en återkomst i flera år, men slutligen har det blivit dags att återigen dra på sig klubbens tröja.

Under onsdagen meddelade Karlskrona att forwarden Alexander Bergström, med en cv som talar för sig själv, återvänder till klubben.

– Vi får hem en av dom största spelarna i KHK:s historia vad det gäller sportsliga meriter. Vi får hem en spelare med ett av dom största KHK hjärtan som finns därute. Vi får hem en spelare som inget hellre vill än att ta KHK så högt upp det går och få stå på torget igen. Alexander kommer med sitt sätt att vara både som människa och spelare bidra till att vi blir bättre varje dag, oavsett om det gäller träning som match, säger sportchefen Michael Sundlöv på Karlskronas hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare