Den irrationelle forwarden förlänger kontraktet

 Den irrationelle forwarden förlänger kontraktet

 

Säsongen som gick stördes av skador och forwarden fick inte ut sin fulla potential, nu siktar han på revansch i moderklubben kommande säsong.

Forwarden Jesper Emanuelsson har förlängt med Skövde.

– Jeppe har en otrolig avighet i sitt spel och kan sysselsätta hela försvar med sin irrationalitet. När  allt stämmer och han får vara frisk och i form så är han en av ligans mest sevärda spelare. Han har haft ett tufft 2021 där han haft två ordentliga skador både på våren och hösten som satt käppar i hjulet för hans utveckling och det var egentligen inte förens i januari i år han kunde börja gå på 100% igen. Nu känns han pigg, fräsch och taggad, och det ska bli otroligt kul att få följa hans framfart kommande säsong, säger klubbchefen Anders Lundström på Skövdes hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare