Kvalhjälten återvänder från Hockeyallsvenskan

 Kvalhjälten återvänder från Hockeyallsvenskan

 

Säsongen 14/15 var han med på den historiska resan som tog föreningen från Hockeyallsvenskan till SHL. Nu återvänder han till klubben.

Filip Cruseman har representerat Karlskrona både i Hockeyallsvenskan och SHL och kommer närmast från tre säsonger i Vita Hästen. Nu återvänder forwarden till Blekinge.

– Vi får tillbaka en av dom största favoriterna i KHK:s historia, det är naturligtvis viktigt, men det viktigaste är att vi får tillbaka en skicklig hockeyspelare med enormt stort hjärta för KHK. Filip kommer med sin glädje och energi på isen, se till att vi varje dag kommer tävla för att bli bättre och att vi ska ge oss själva möjligheten att vara med att slåss om att få spela så länge som möjligt nästa säsong, säger sportchefen Michael Sundlöv på Karlskronas hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare