Forwarden förlänger – förstakedjan förblir intakt

 Forwarden förlänger – förstakedjan förblir intakt

 

Hans två kedjekamrater har redan ritat på för en fortsättning, nu står det klart att även den tredjelänken stannar i södergänget.

Efter att Martin Pärna och Sebastian Magnusson i tur och ordning förlängt sina kontrakt med KRIF står det nu klart att även Oliver Olsson väljer att stanna i klubben.

– Oliver kom tillbaka till oss efter ett år på flykt, och jag tycker han kom tillbaka till oss som en bättre spelare. Han har en jämnare nivå i sig, och har sällan gjort en dålig match. Han hade en start på säsongen där han var med och skapade otroligt mycket men som tyvärr inte gav utdelning. Ju längre säsongen gick så kom utdelningen, och nu är vi övertygade om att han kommer ta ett kliv till. Han ger oss en kraft i offensiven med sin skicklighet. Vi är oerhört glada att Oliver stannar hos KRIF Hockey, säger tränaren och sportchefen Emil Ivansson på KRIFs hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare