Nyckelcentern förlänger med kvalserielaget

 Nyckelcentern förlänger med kvalserielaget

 

Han anslöt från allsvenskt spel inför den här säsongen och har varit en viktig kugge på lagets färd mot kvalserien. Nu skriver centern nytt kontrakt.

Det blir fortsatt spel i Östersund nästa säsong för Oscar Pentler.

– En tvåvägscenter som Oscar blir såklart väldigt nyttig i nästa säsongs lagbygge oavsett vilken liga vi spelar i. Han är kraftfull och oöm i närkamperna och har också utvecklat sin offensiv ju längre säsongen gått. Det är en kanonkille både på och av isen som alltid driver laget åt rätt håll. Både Oscar och vi är övertygade om att det finns ännu en nivå att plocka ur honom och det känns jättekul att vi redan nu kommit överens om att fortsätta jobba tillsammans, säger sportchefen Per Tagesson på Östersunds hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare