Egna produkten skriver nytt kontrakt

 Egna produkten skriver nytt kontrakt

 

I flera säsonger har han varit med och känt på hetluften i Hockeyettan och mer och mer växt in i det. Nu skriver den unge forwarden nytt kontrakt.

Anfallaren Oliver Glennmar förlänger med moderklubben KRIF.

– Oliver har haft en lång resa hos oss nu i A-laget på 2 och ett halvt år. Han har haft ett otroligt bra tålamod och varje dag jobbat på. Först i år tycker jag han verkligen kommit in på seniornivån, och har gjort det riktigt bra. Han är en energispelare som är tuff att möta. Han ger laget energi med sitt spel och det är en viktig del i ett lag. Jag är övertygad om att Oliver kommer fortsätta att växa hos oss. Viktigt med egna produkter i laget, säger tränaren och sportchefen Emil Ivansson på KRIFs hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare