Värvar poängstark forward från division 2

 Värvar poängstark forward från division 2

 

Efter att ha fått sitt genombrott som poängspruta i division 2 väljer forwarden nu att återvända till moderklubben i Hockeyettan.

Under fyra säsonger har forwarden Edvin Karlsson testat lyckan i division 2 och den gångna vintern fick han ett ordentligt genombrott som poängspelare med HA74. Nu värvas han hem till moderklubben Tranås.

– Kul att Edvin kommer hem igen, han har haft en bra resa och utveckling i HA 74. Det känns helt rätt att vi nu löst att det blir spel i moderklubben igen. En spelskicklig hårt jobbande forward med bra skridskoåkning. Han kommer från en poängstark säsong i HA 74 och vi hoppas att den produktionen fortsätter. En seriös kille som kommer fortsätta sin utveckling och bidra med mycket, säger klubbchefen Stefan Fransson på Tranås hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare