#209 Fiaskon, succéer och en grisko

 #209 Fiaskon, succéer och en grisko

 

Ny vecka, mängder av nya Hockeyettan-ämnen att diskutera för Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund.

Vi snackar om en ny tränare och kommande trupp i Nyköping, ett spännande tränarrykte i Skaraborg, Sundsvalls sätt att bygga framledes, spelare som lägger av och förlänger sina kontrakt. Samtidigt funderar vi över de negativa kvalserierna där storfavoriten föll direkt, en tränare bytte om till match och så väl spelare som en logotyp stack ut i Åmål.

Givetvis snackar vi också ner och analyserar de åtta kvartsfinalserierna som avgjordes i veckan. Vi funderar över målet som inte var ett mål, poängkungen som blev poänglös, målvakterna som klev fram, (stor)fiaskon och succér. Bland massa annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi tittar närmare på de stundande semifinalerna. Vi går igenom samtliga sex matchserier med analyser av lagen och tips kring hur det kommer sluta. Vi diskuterar i ”Så slutar semifinalerna”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare