Skolades om till back – skriver nytt kontrakt

 Skolades om till back – skriver nytt kontrakt

 

När backar gick sönder i parti och minut och det rådde kris i klubben skolades centern om. Nu blir han kvar i den nya rollen och i klubben.

Petter Eklöf förlänger med Tranås och kommer fortsätta spela back nästa säsong.

– Petters resa den här säsongen är fantastisk rolig. Han gick in i säsongen som center men fick spela back i höstas pga våra backproblem. Resan därifrån har bara gått uppåt, han har varit en spelande back som har gjort det otroligt bra, med fantastiska möjligheter framöver. Han har bra spelsinne, bra skridskoåkning och gör bra bedömningar i spelet, han var en av våra bästa backar under säsongen, säger klubbchefen Stefan Fransson på Tranås hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare