Importen redan klar för en fortsättning

 Importen redan klar för en fortsättning

 

Han kom in som en sen förstärkning under säsongens gång och har gjort ett imponerande avtryck. Nu förlänger importspelaren kontraktet även över kommande säsong.

Den sydkoreanska forwarden Chong Min Lee spelar vidare med Tranås även till hösten.

– En sevärd snabbskrinnare med bra skott och spelförståelse. Han har visat nu under våren vilken kaliber och potential som finns i hans spel. Han har mer att ge, framförallt nu i vårt härliga läge vi befinner oss i. Det känns  riktigt gott att Chongmin är med på tåget från början nästa säsong. En otroligt seriös kille som vill framåt och utvecklas varje dag, säger klubbchefen Stefan Fransson på Tranås hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare