#205 KIF & KRIF

 #205 KIF & KRIF

 

Ny vecka, nya ämnen kring Hockeyettan  för Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund att hugga tag i.

Vi fokuserar en hel del på vårserierna där det är ordentlig spänning i så väl topp som botten i både norr och söder, men snackar också en hel del om sportchefer och tränare som lämnar, kliver ner i båset, byter kavaj och tecknar nytt kontrakt. Dessutom funderar vi över två nära förestående fiaskon i Kiruna IF och KRIF. Bland mycket annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi funderar över det ofrånkomliga faktum att årets Allettor inte blivit särskilt mycket mer än slentrianmässig lunk samtidigt som det är stekhett i vårserierna. Hur kunde det bli så och hur bör man lösa problemet till nästa säsong med ett serieupplägg som gör spetsserierna till kronjuvelen i Hockeyettan? Vi diskuterar i ”Hur blev vårserierna hetare än Allettan?”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare