#204 Riv hela j***a Billingehov

 #204 Riv hela j***a Billingehov

 

En deadline har precis passerat och Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund snackar givetvis om gubbarna som gör comeback, kanadensaren som sket i sitt kontrakt och drog och spelare som valde att lämna i elfte timmen.

Men vi fokuserar också på mentaliteten och en älskvärd timeout i Hudiksvall, utifrån vilka premisser Mariestad egentligen betraktas som topplag, det eviga eländet i Billingehov, ett märkligt självmål, den uppdelade södra Allettan, en tunn spelarenkät och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi riktar fokus mot de största snackisarna i samband med transferdeadline. Vilken var egentligen den bästa värvningen, hur tänkte Kalmar kring sin målvaktssida, var det rätt av Skövde att släppa sina bästa spelare och hur smart var det egentligen att plocka in en skadad spelare? Vi diskuterar i ”Deadlinesnackisarna”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare