Dråpslaget – kanadensaren stack strax innan deadline

 Dråpslaget – kanadensaren stack strax innan deadline

 

Han har varit en intensiv och viktig kraft i succélaget under säsongen, men eftermälet i Hockeyettan lär inte bli särskilt positivt.

Bara timmar innan transferfönstret stängde fick Surahammar besked om att den kanadensiske forwarden Tyler Boivin från ingenstans väljer att bryta sitt avtal för att sticka hem och spela ECHL-hockey med Trois-Rivières Lions.

– Det här känns jäkligt surt och oväntat. Vi har uppfyllt alla våra skyldigheter och vi har haft en bra relation hela säsongen och känslan är att Tyler trivts bra hos oss. Sen lämnar han bara över natten trots att jag inte godkänt någon övergång. Det känns inte alls bra och jag inget positivt att säga om det som har hänt eller hur det har gått till, säger sportchefen Jörgen Mähler på Surahammars hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare