Plockar in back från division 3

 Plockar in back från division 3

 

Lagets bäste spelare, poängbacken Joseph Berger, stack till Södertälje. Sedan dess har backsidan i laget varit tunn, men nu agerar man.

KRIF fyller på sin försvarssida med Robin Holm, en rutinerad pjäs som närmast kommer från Halmstad ravens i division 3.

– Robin var nere och tränade med oss förra veckan för att vi skulle få se honom och han skulle få känna på nivån igen. Vi tycker han visade upp en bra sida och det kändes bra även för Robin. Han är en pucksäker right-back som är bra på skridskorna. Vi har velat bredda på vår backsida under ett tag men inte känt att vi har hittat rätt. Men när Robin var hos oss så kändes det kanon. Vi är väldigt glada att ha Robin hos oss i KRIF Hockey, säger sportchefen och tränaren Emil Ivansson på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare