Lånar ut den lovande målvakten till ligakonkurrent

 Lånar ut den lovande målvakten till ligakonkurrent

 

Trots att han har spelat bra har den unge målvakten inte fått särskilt många chanser att ställa sig mellan stolparna i Allettan-laget, nu lånas han ut.

Kumla i vårserien lånar målvakten Fritz Abrahamsson av Skövde.

– Med Robin Wallin tillbaka 100% i uppställningen, ser både vi och Fritz detta som en jättemöjlighet att inför framtiden samla på sig erfarenhet och få spela viktiga matcher på en bra nivå. Fritz har en fin utvecklingskurva och vi och han tror att detta bara kommer gynna honom framöver och när möjligheten dök upp att ge honom fler matcher såg vi ingen anledning att tacka nej, säger Skövdes sportchef Anders Lundström på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare