Bryter med back och låneforwarden

 Bryter med back och låneforwarden

 

Förändringarna fortsätter i truppen hos topplaget. Det har varit en turbulent säsong och nu lämnar ytterligare två spelare.

Låneforwarden David Karlström har inte varit nöjd med speltiden i Väsby och återgår till Almtuna, samtidigt står det klart att backen Gabriel Österberg lämnar Väsby.

– Gabbe har varit en del av vår kärntrupp under ett antal år nu och alltid visat på otroligt fin inställning och kamratskap. Han är verkligen ett föredöme ur den aspekten och har självfallet även varit en bra och nyttig spelare under dessa år. Han har dock hamnat i en sits där det inte blivit matchspel på väldigt länge och därför har vi kommit överens om att en flytt är den bästa lösningen för honom just nu. I och med Welins intåg är vi 8 backar utan Gabbe så där sitter vi i en bra sits trots detta och kommer inte leta ersättare. Jag vill rikta ett stort tack till Gabbe för hans tid i klubben, säger sportchefen Tom Tärnström på Väsbys hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare