#202 Lägg ner RF

 #202 Lägg ner RF

 

Ny vecka och nya rubriker från Hockeyettan för Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund att bita tag i.

Vi snackar om den gångna helgens extra årsmöte i Hockeyettan som resulterade i en ny ordförande, men fortsatt skapar ett och annat frågetecken. Är det rätt att tidigare styrelsen sitter kvar? Hänger sig tidigare ordföranden trots allt kvar? Och vad innebär det att Boden fått rätt av RIN ännu en gång?

Dessutom funderar vi över floppfinnen i Mariestad, den defensive ryssen i Nybro, målvaktscoachningen i Karlskrona, krisen i Vimmerby, den sjunde keepern i Östersund, de påtagliga misstagen i Väsby, comebacken i Vallentuna och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi funderar över målvaktsspel och vilka klubbar som egentligen har målvakter och målvaktspar med potential att ta sina lag hela vägen till Hockeyallsvenskan den här säsongen. Vi diskuterar i ”De har målvaktsspelet för att nå Hockeyallsvenskan”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare