Lånespelarna stoppas från spel

 Lånespelarna stoppas från spel

 

Under säsongens gång har laget kunnat nyttja ett par framgångsrika juniorlån från samarbetsklubben, men den närmaste tiden stoppas de från spel.

I och med att HV71 stängt sin verksamhet på grund av covid-19 kan HC Dalen inte nyttja lånespelarna Nils Juntorp, Kalle Holm eller Gustav Salmi-Lilja till onsdagens match mot Karlskrona.

– HV71 har som alla vet pausat sin verksamhet på grund av Covid 19 i truppen. Detta gör att Nils och spelare som Kalle Holm och Gustav Salmi-Lilja inte kommer till spel med oss imorgon. Det är inte så mycket att göra åt detta mer än att det är tråkigt men det är som det är och vi får anpassa oss efter rådande omständigheter. I övrigt så har vi de flesta spelarna redo och några saknas av olika inte Covid-relaterade skäl, säger Dalen-tränaren Per Gustafsson på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare