Boden ber om ursäkt – medarbetare entledigas

 Boden ber om ursäkt – medarbetare entledigas

 

I slutet av det gångna året skapades stora rubriker efter att en film inspelad på Bodens kansli där ishockeyförbundets ordförande Anders Larsson och Hockeyettans ledare Ronnie Glysing nedvärderades släppts ut. Nu ber klubben om ursäkt.

Boden skriver på sin sajt att de bett de utsatta om ursäkt personligen och också att klubben agerar efter händelsen och att personen som är ansvarig för filmen fått lämna sitt uppdrag.

”Personen i fråga är djupt ångerfull och har blivit entledigad från sitt engagemang i Boden Hockey i väntan på att styrelsen sammanträder i frågan. Boden Hockey arbetar fortsatt med frågan och det har förekommit filmer tidigare i våra kanaler som vi agerat mot, i detta fall är filmen inte producerad via Boden Hockeys kanaler”, skriver Boden på sin hemsida.

 

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare