#199 En skam för svensk ishockey

 #199 En skam för svensk ishockey

 

I årets sista avsnitt funderar Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund över den senaste tidens händelser i Hockeyettan.

Vi snackar om lånekaos, en skam för svensk ishockey, Bodens sekundavgörande och videofadäs, Nybros formtopp (?), lagen som underpresterat i Allettans öppning, likheten mellan Huddinge och Piteå, det buckliga spelschemat, skyttekungen som lämnar Strömsbro, Karlskronas prövningstillstånd, ett kommande extra årsmöte och väldigt mycket annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi riktar fokus mot botten av Hockeyallsvenskan och gängen AIK, Mora, Vita Hästen, Almtuna, Tingsryd, Södertälje och Troja/Ljungby. Vilka löper störst risk att åka ur och vilka skulle tillföra (och absolut inte tillföra) mest i Hockeyettan? Vi diskuterar i ”Allsvenskarna som skulle färga i Hockeyettan”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare