Värvar två och lånar tre

 Värvar två och lånar tre

Det har varit en tuff höst där de sportsliga resultaten uteblivit och där truppen varit hårt plågad av skador och sjukdomar, men inför vårserien fylls det på ordentligt.

Inför helgens premiär meddelar Hanhals att man plockar an anfallarna Hampus Engman och Jonatan Stuxberg samtidigt som trion Elias Ewertz, Victor Widlund och Emil Saarinen Ek lånas in från Frölundas J20.

– Tacksamt att Frölunda ser bra utveckling hos deras spelare spelande hos oss. Som alltid är truppen ett levande dokument och vi söker hela tiden spelare för att förbättra lagets kapacitet och även med tanke på kommande säsong. Vi vill flytta fram positionerna, säger tränaren och sportchefen per Ljusteräng på Hanhals hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare