Lånar målvakt från SHL-organisationen för resten av säsongen

 Lånar målvakt från SHL-organisationen för resten av säsongen

Det har blivit en riktig målvaktscirkus mellan en trio av klubbar på olika nivåer i seriesystemet.

Färjestad-keepern Jesper Eliasson har under hösten varit utlånad till Almtuna, men när det lånet nyligen avbröts värvade den allsvenska klubben Isak Johansson från Väsby. Nu blir det istället just Väsby som lånar in Jesper Eliasson.

– Jesper är en välskolad målvakt med otroligt stor potential som vi hoppas kunna blomma ut här hos oss. Han har haft en lite rörig säsongsinledning men vi är övertygade att vi med en tydlig plan och lite lugn och ro kan få ut väldigt mycket av honom när det kommer gälla som mest framöver. Vi är väldigt tacksamma att Färjestad ger oss möjligheten att ha Jesper hos oss för resten av säsongen, säger sportchefen Tom Tärnström på Väsbys hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare