Tappar andra lånespelaren på kort tid

 Tappar andra lånespelaren på kort tid

Det finns onekligen risker med att luta sig mot lån om man inte presterar sportsligt, det får Vallentuna erfara inför vårserien.

Klubben har samarbetat med Almtuna under hösten, men sedan Vallentuna hamnat i vårserien väljer den allsvenska klubben att flytta på sina spelare. Nyligen lånades Felix Carenfelt ut till Huddinge istället och nu flyttas även Lucas Thorstensson från Vallentuna för att istället representera Väsby under våren.

”Lucas har hittills kombinerat spel i vårat A-lag, J20-lag och Vallentuna i Hockeyettan. På 15 matcher i vårt A-lag har det blivit 2 assistpoäng hittills, i J20-laget har Lucas stått för 9 (3-6) poäng på 3 matcher samt i Hockeyettan för Vallentuna blev det 7 (1-6) poäng på 8 matcher. Nu blir det alltså byte vad gäller dubbelregistreringen och spel i Allettan Södra med Väsby istället istället för Vallentuna som missade Allettan kombinerat med spel i vårt A-lag och J20-lag”, skriver Almtuna på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare