Målvakten lämnar för Hockeyallsvenskan

 Målvakten lämnar för Hockeyallsvenskan

Det sker ett litet byte av spelare mellan grannklubbarna i Hockeyettan och Hockeyallsvenskan.

Målvakten Isak Johansson lämnar Väsby för att istället ansluta till Almtuna. I andra riktningen går forwarden David Karlström. Dessutom namnges backen Lucas Thorstensson för Väsby.

– Vi är nöjda att komma till denna överenskommelse med Almtuna IS och denna lösning som gör oss starkare som helhet. Vi får in David Karlström som tillför ren spets i denna serie samt att vi får använda Lucas Thorstensson när tillfälle ges. Detta ger oss också möjlighet att på längre sikt förstärka laget vilket sätter oss i en mycket bra sits inför fortsättningen. Målvaktssidan känns trygg med August Hedlund men självklart är arbetet igång med att hitta Isaks ersättare redan igång, säger sportchefen Tom Tärnström på Väsbys hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare