Klubbchefen tvingas lämna

 Klubbchefen tvingas lämna

Den bistra verkligheten i Hockeyettan gör sig påmind, därför tvingas klubben nu dra åt svångremmen en aning.

Det blev bara en säsong i Hockeyallsvenskan och väl tillbaka i Hockeyettan tvingas Väsby se över sin organisation. Det innebär att Micke Andersson lämnar rollen som klubbchef den sista december.

”När Väsby Hockey kvalificerade sig för spel i Hockeyallsvenskan ökade kraven på organisationen. För att anpassa sig till det gjordes en utökning av organisationen och en heltidsanställd klubbchef anställdes. Vi måste nu anpassa oss till nuläget med spel i Hockeyettan och de förutsättningar och krav det ger. Styrelsen ser därför ett behov av att återgå till den organisation som var säsongen 2019/2020 och tidigare, där rollen som klubbchef kombinerades med rollen som sportchef”, skriver klubben på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare