Den rutinerade egne produkten återvänder

 Den rutinerade egne produkten återvänder

Efter att ha gjort ett koppel av säsonger i klubben valde den rutinerade backen att avvakta lite med sin hockeyframtid inför den här hösten, men nu har han bestämt sig.

Det blir en återkomst i Vimmerby för den egna produkten Oskar Carlsson.

– Vi är glada att Oskar är tillbaka. Han bidrar med stor erfarenhet, är nyttig i alla spelformer och känner truppen väl. Han kommer in och konkurrerar på precis samma villkor som alla andra. De som är bäst spelar. Han gör oss också bredare och mer tåliga för skador på backsidan, där vi inte vill hamna i en situation där vi tvingas panikvärva mitt under säsong, säger sportchefen Morgan Persson på klubbens hemsida. 

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare