Andrekeepern lånas ut för allsvenskt spel

 Andrekeepern lånas ut för allsvenskt spel

Han har varit den av lagets två målvakter som fått mest sparsamt med speltid under hösten och stått mellan stolparna i fem matcher. Nu får han dock chansen i Hockeyallsvenskan.

Lindlövens finske målvakt Riku Lindroos lånas ut till BIK Karlskoga den kommande veckan för att tjäna som backup när Lars Volden är på landslagsuppdrag.

– Jag är väldigt glad över att jag har fått komma hit till BIK Karlskoga och få prova på en högre division. Jag visste inte så mycket om laget innan men jag har ju spelat med några av BIK-spelarna i Lindlöven och dessutom finns det ju redan några finska killar här som har tagit väl hand om mig, säger Lindroos på BIK Karlskogas hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare