Skadeläget tvingar fram värvningar

 Skadeläget tvingar fram värvningar

Säsongsinledningen har varit motig så väl resultat- som skademässigt. Nu agerar klubben.

Under onsdagen meddelade Väsby att man plockar in forwarden Vladimir Chetverikov på ett kontrakt som sträcker sig grundserien ut och lånar backen Tim Welin från AIK.

– Ytterst välkommet med lite fler alternativ till den skadedrabbade truppen. Vladimir kommer bidra med energi och ett rejält spel, det är en forward som Jussi haft tidigare och vet vad han får ut av. Tim är en spelskicklig back som kommer bredda ut backsidan på ett bra sätt och är inne i en positiv trend med gott självförtroende som vi hoppas han tar med sig in i laget, säger sportchefen Tom Tärnström på Väsbys hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare