#193 Hatbutiken

 #193 Hatbutiken

Ny vecka och nya händelser i Hockeyettan för Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund att ta itu med.

Vi snackar om formsvaga Blekinge, den påtagliga avsaknaden av en specifik stjärna, det bisarra i att skänka bort skrivbordspoäng i Allettan-striden och det nya namnet på Kalmars nya arena.

Dessutom funderar vi över topplagsauran utanför söderserien, det smarta draget att skicka en avstängd spelare till allsvenskan, sparkade tränare, Östersunds möjligheter att bli ”stadens lag” när fotbollsgänget är på dekis och de svårdefinierade bristerna hos Boden. Bland väldigt mycket annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi resonerar kring vad som borde bli ett lämpligt öde för HC Dalen och Piteå. Lagen som trots förbundets tydliga markering valde att fortsätta bojkotten i Hockeyettan. Är deras regelöverträdelse större än de övriga bojkottlagens? Borde de rent av uteslutas ur ligan och vad riskerar förbundet att sätta sig i för sits?  Vi diskuterar i ”För och emot en uteslutning”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare