Allettan-jagande gänget lånar back från Hockeyallsvenskan

 Allettan-jagande gänget lånar back från Hockeyallsvenskan

Det har uppstått ett behov av ytterligare en pjäs på backplats och allsvenska Västervik stod redo att låna ut ytterligare en spelare till Hockeyettan.

KRIF lånar in backen Martin Fransson från den allsvenska föreningen.

– Då skador finns och vi är kort om backar har vi letat efter en lösning att stärka upp vår backsida. Vi kommer därmed från söndag att låna Martin Fransson ifrån Västervik. Martin behöver lite mer speltid och vi har ett behov. Så vi hoppas att både vi, Västervik och Martin själv kan gynnas av detta. Martin har under tiden i Troja visat att han kan spela på den här nivån och han är en stor back som har sin uppsida i offensiven. Lånet gäller kommande 4 matcher så länge inte Västerviks situation ändras, säger tränaren och sportchefen Emil Ivansson på KRIFs hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare