Klar för ny klubb efter kaosavskedet

 Klar för ny klubb efter kaosavskedet

Under fjolårssäsongen var han en viktig kugge i det Östersund-gäng som tog sig hela vägen till playoff 3-spel innan säsongen fick ett avslut med ett utropstecken.

Efter att Hudiksvall slått ut Östersund via ett sudden-avgörande hoppade Lucas Sandström ut i båset och började slåss. Sedan dess har det varit tyst om honom, men nu har forwarden gjort klart med en ny klubb. Nämligen HC Poruba i den tjeckiska andraligan.

– Han kommer att gå med i laget på måndag och när vi har slutfört alla formaliteter är han redo att försvara våra färger. Även om han mäter 177 centimeter spelar han på kropp och är inte rädd för att slåss om pucken. Jag tror att med hans ankomst kommer tävlingen i A-laget att öka igen, säger klubbens General Manager Pavel Hinner på tjeckernas hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare