#191 Kaos och succéer

 #191 Kaos och succéer

Det är kris i Hockeyettan efter ett gäng märkliga bojkotter och Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund lyfter givetvis fram de senaste turerna efter att Svenska Ishockeyförbundet försökt skipa ordning i leden.

Men vi snackar så klart också om sporten. Om Hockeyettans hetaste lag, en oväntad skyttekung, underpresterande storheter, ett lag som borde glömma Allettan, lagen som är obesegrade under ordinarie tid, Görans Gräv & Cement Arena, tränarmissnöje och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi gräver ännu djupare i den infekterade strid som råder kring Hockeyettan. Vad ger de bojkottande klubbarna rätten att ta lagen i egna händer? Hur diffusa är egentligen argumenten och vilka är egentligen vinnare och förlorare? Vi vrider vänder och diskuterar i ”Klubbarna som tar lagen i egna händer”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare