Toppmålvakten fingerskadad – klubben värvar ersättare

 Toppmålvakten fingerskadad – klubben värvar ersättare

Han har under flera säsonger betraktats som en av Hockeyettans allra bästa målvakter, nu tvingas han stå vid sidan av under en tid med en fingerskada.

Nybro-keepern Robin Johansson blir borta några veckor och i hans ställe väljer Vikings att värva in norrmannen Robert Hestmann som är på väg att ta upp sin karriär igen efter att inte ha spelat på några år på grund av skada.

– Robin fick ett olyckligt skott på fingret under söndagens matchvärmning och det gör att han är borta i några veckor framöver. Vi har hittat en bra lösning med Robert där han får chansen hos oss att återuppta sin karriär efter en lång rehabperiod och visa upp sig i vår miljö. Det känns väldigt tryggt med Pontus Eltonius och även att Robert kommer in och stöttar upp vår målvaktssida under tiden som Robin blir borta, säger klubbchef Rasmus Aro på Nybros hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare