Hockeyettan-floppen har gjort klart med ny klubb

 Hockeyettan-floppen har gjort klart med ny klubb

Efter ett gäng ganska tunga säsonger där han värvats med stora förväntningar, men i slutändan tvingats spela andrafiol för Nybro, Boden och Kiruna IF har målvakten hittat en ny klubb.

Pavel Krajcovic lämnade efter den gångna säsongen Sverige och Hockeyettan för en tryout i den tjeckiska ligan, men där blev det inget kontrakt. Nu har den slovakiske keepern gjort klart med ungerska Dunaújvárosi Acélbikák i Erste Liga.

”I somras spelade han på tryout med laget Karlovy Vary i den tjeckiska extraligan, där han inte lyckades slå sig in bland de två bästa målvakterna, så nu vill han visa sina kvaliteter i Dunaújváros”, skriver den ungerska klubben på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare