Förstärker defensiven med en ung och tung back

 Förstärker defensiven med en ung och tung back

Med bara några dagar kvar till seriepremiären ansluter ytterligare en back till truppen.

Planen var egentligen att unge William Malmia skulle ha spelat hockey på andra sidan Atlanten den här säsongen, men nu blir det inte så och istället ansluter han till Huddinge.

– Det är en ung back med mycket uppsida som vi tror på. Bra storlek (195cm, 100kg) och kan bidra i spelet med puck. William kommer tidigare från Södertäljes organisation där han varit en bärande pjäs i juniorlagen och lagkapten. Han har även hunnit testa på några matcher i HockeyAllsvenkan och var även på lån till Nyköping en kort period under den förra säsongen, säger sportchefen Alexander Ytterberg på Huddinges hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare