Hockeyettan-tränaren rycker in hos storfavoriten

 Hockeyettan-tränaren rycker in hos storfavoriten

Till vardags står han som både tränare och sportchef i HC Dalen, men ikväll kliver han istället in i båset hos HV71.

Sedan HV degraderades till Hockeyallsvenskan har laget inlett ett tätare samarbete med HC Dalen och det mynnar ut i att Per Gustafsson ikväll ställer sig på HV71-bänken när laget träningsspelar mot BIK Karlskoga. Detta då ordinarie assisterande Fredrik Stillman ska opereras.

– Fredrik kommer att vara borta några dagar, men räknar med att vara tillbaka när vi möter AIK på fredag. Pelle har varit med oss en dag i veckan under hela försäsongen som en del i klubbarnas samarbete och vi är tacksamma att han kommer in och hjälper oss ikväll, säger HVs sportchef Johan Hult på föreningens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare