Viktige centern skadad – säsongen är över

 Viktige centern skadad – säsongen är över

Han missade merparten av fjolårssäsongen på grund av en axelskada, nu visar det sig att skadan gör sig påmind igen och det blir inget spel i vinter.

Istället för comeback blir det en ny säsong vid sidan av för Skövdes rutinerade center Martin Olsson.

– Otroligt tråkigt! Martin har sett jättefin ut i starten och har vad det verkat inte haft några större problem alls i själva starten av säsongen. Vilket gjorde att vi hade stora förhoppningar om att det skulle hålla hela vägen. Men hans tidigare sargade axel gjorde sig påmind för nån vecka sen och nu visade det sig att det inte kommer funka pga inflammationer och komplikationer, säger sport- och klubbchefen Anders Lundström på Skövdes hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare