Rutinerade anfallaren lämnar efter fyra säsonger

 Rutinerade anfallaren lämnar efter fyra säsonger

Med några veckor kvar till seriepremiären drabbas Visby/Roma av en tung spelarförlust.

Forwarden Carl Ericson som spenderat de fyra senaste säsongerna på Gotland och utgör en viktig del i truppen satsar på sitt civila arbete och lämnar klubben.

”Car kom till Visby Roma och Gotland för fyra säsonger sedan, Carl har vid sidan av hockeyn studerat på högskolan. Efter avlagd examen så hade Carl som målsättning att vara kvar på Gotland och Visby Roma ytterligare ett par år. Nu blir det tyvärr inte så då Carl fått ett bankjobb i Stockholm. Visby Roma tycker så klart att det är tråkigt att tappa en spelare med stort hjärta för föreningen men samtidigt har vi full förståelse för Carls beslut”, skriver Visby på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare